عضو هیات رئیسه اتاق اصناف یزد گفت: در سال ۹۵ به دلیل رکود بازار یک هزار و ۹۰۰ پروانه کسب باطل شده است.
سیدحسن ضیائی در گفت وگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف ایران افزود: بیشترین صنف که در سال ۹۵ پروانه کسب خود را باطل کردند، مربوط به صنوف پوشاک، کیف و کفش بود.
وی ادامه داد: در صنف نمایشگاه خودرو ۱۶
تا ۱۷ واحد صنفی به دلیل فروش های آنلاین خودرو از طریق سایت ها تعطیل شده است. همچنین باز شدن فروشگاه های بزرگ باعث بسته شدن فروشگاه ها و مغازه های کوچک شده است
ضیائی گفت: در حال حاضر ۲۷ هزار و ۵۰۰ واحد صنفی با پروانه در یزد مشغول به کار هستند و ۴ هزار و ۷۰۰ واحد صنفی بدون پروانه در یزد فعالیت می کنند.
وی افزود: در حال حاضر اخذ پروانه کسب به سهولت انجام می گیرد و در صورت تکمیل مدارک مربوطه، پس از زمان مراجعه، در مدت یک هفته پروانه صادر می شود.
وی درباره نظارت بر قیمت ها در ایام عید اظهار کرد: هدف ما، مبارزه با گرانفروشی است. کنترل و نظارت بر قیمت ها همواره وجود دارد و برای مقابله با گرانفروشی ، نظارت بر قیمت ها شدت بیشتری پیدا می کند.
در ادامه نایب رئیس اتاق اصناف یزد اظهار کرد: شب بازارها قبلا به صورت پراکنده و با وانت در هر منطقه ای بساط پهن می کردند که تصمیم گرفته شد بر آنها نظارت شود . اکنون در شهرستان یزد در میدان امام علی(ع) و سه راه شحنه از ۹ شب به بعد کالای خود را عرضه می کنند.
علیرضا حسنی گفت: نرخ آرایشگاه ها و مزون در یزد تحت کنترل قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه بازاریان و اصناف همیشه حامی دولت بوده اند، افزود: از دولتمردان انتظار حمایت نداریم و می خواهیم فقط بار را از دوش ما بردارند.
وی ادامه داد: مالیات بر در آمد مالیات بر جیب مردم نیست؛ در حال حاضر مالیات از جیب مردم گرفته می شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ثبت دیدگاه